marți, 3 iunie 2008

Imagini din campania “Jocuri de copii” ediţia a II-a organizata de Radio Transilvania cu tema “Port, obiceiuri şi traditii”

La concursul ce a avut loc vineri, 30 mai 2008, de la ora 10.00 pe scena din incinta Strandului au participat 550 de copii de la 16 grădinite din Satu Mare care au cântat şi au dansat prezentând traditii şi obiceiuri din întreaga lume. De la tradiţia latino a sud americanilor la folclorul german, maghiar, osenesc si codrenesc.

Pe locul I s-au clasat copii de la gradinita cu program prelungit numarul 11 sub indrumarea educatoarei Gebri Mihaela.

Locul II a fost ocupat de copii de la gradinita Mondiala care au avut in program 2 echipe: una condusa de doamna educatoare Pomian Lucretia si a doua de Chiorean Mariana.

Locul III a revenit grupei pregatitoare doamnei Vaida Doina de la gradinita Guliver. Toate cele trei prime clasate au primit din partea Radio Transilvania premii constind in instrumente muzicale cu care copii se vor putea delecta in grupele lor.

Celelalte 13 gradinite din campania jocuri de copii au primit premiu de participare ce au ales copii lor, jocuri de indeminare cu care vor putea realize alte obiecte de traditii. Multumim pe aceasta cale partenerilor: Dr. Dorel Coica, 1.000 lei, SC Galant 2003 SRL (Galant taxi) 500 lei, Eugenia Sabau 400 lei, SC Alconor Company-sucuri, Dino Bambino, Inedit SRL 250 lei, Diasim Style 200 lei, Adrian Stef 100 lei, Lucian Rus 100 lei, Iuliu Ilyes 100 lei, Claudiu Ardelean 100 lei, Valer Marian 100 lei, Csehi Arpad 50 lei, Rodica Slatian 50 lei.

Gradinitele participante au fost:

GPP Nr.11
VOINICELUL - Corp A
GPP Nr.2
GPP Nr.7 - Corpul A
GPP Nr.9
GPP Nr. 24
GPP “VOINICELUL” – Corp C
GPP “14 Mai”
GPP “Voinicelul” – Corp B
GPP “GULIVER”
GPP Nr.1
GPP “MONDIALA”
GPP “DUMBRAVA MINUNATA”
GPP 6
G.P.N. 18GPN - LIPAU









































Multumim pentru urmatoarele poze fotografului Alfredo!
























Niciun comentariu: